Стани член на Силни лапи!

Запиши се за информационната брошура!

Да помогнем на лабораторните животни!

14.11.2011

Здравейте, деца!

Ние от Силни лапи искаме да ви помолим да вземете участиев нашата поредна инициатива.

Всяка година около 12 милиона животни се използват от хората в лаборатории с цел да се изпробват козметични продукти, продукти за домакинството или лекарства. Тези опити обаче са много болезнени за животинките. Те прекарват дните си затворени в клетки и без любов от страна на хората. Тези тъжни животни не играят със себеподобни, не биват галени от стопани, не получават разнообразна храна и рядко виждат слънчевата светлина.

Затова ние ви молим да ни изпратите вашето писмо до тях, с което да ги накараме да се почувстват по-добре. Какво бихте направили вие, ако можехте да им помогнете?

Фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ прави всичко възможно да се прекратят опитите с животни в Европа.

Изпращайте писмата си на адрес: 1463 София, бул. "Ген. Михаил Д. Скобелев" 39, ет.2, ап.4, Фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ. Крайният срок е 31 декември 2011 г.
 

Спечелете билет за документалния филм "Дивачета 3D" в Mtel IMAX София

05.08.2011

Здравейте,

Фондация "Четири лапи" има удоволствието да си партнира с Mtel IMAX София за премиерата на документалния филм "Дивачета 3D", който ще се прожектира в кината от 2 септември.

Това е едно вълнуващо приключение на осиротели животни в Кения и Борнео, което ще плени сърцата и на малки и големи. Историята е реална, но ние хората още не знаем как ще завърши.

Бебета слонове и орангутани са загубили своите семейства и оцеляването им на Земята е застрашено. Две необикновени жени са посветили живота си на спасяването и грижите за осиротелите дивачета. Заедно с екипите си те дават втори шанс на сирачетата да пораснат и да бъдат свободни.

Животните в тази история толкова много приличат на нас. Искат да растат свободни и да отглеждат децата си в сигурна среда. Ако ги оставим да изчезнат от Земята, част от нас също ще изчезне. Тези дивачета са получили втори шанс за живот, но дали ще изживеят живота си щастливо зависи само от нас.

Ние от "Силни лапи" искаме да зарадваме 5 от вас, които правилно отговорят какво означава думата "орангутан".

Изпращайте отговорите си на имейла ни silni-lapi@silni-lapi.bg до 25 август 2011 г.

Успех!

© ЧЕТИРИ ЛАПИ

Да намерим име на нашето голямо, надуваемо куче!

15.04.2010

Здравейте на всички "силни лапи" в България и на онези от вас, които просто обичат животните и ги е грижа за тях!

Както може би вече знаете, фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ помага на бездомните животни в Пловдив през целия март. В града има много бездомни котки, които внимателно се улавят от опитния ни екип и след това кастрират, за да се намали популацията на страдащи животни по улиците на големия град. Това не само намалява броя на бездомните котета и кученца, но и ги защитава от много болести и опасности, дебнещи по негостоприемните улици.

Фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ отбеляза усилията на екипа и децата от СОУ “Патриарх Евтимий”, участвали в кампанията ни в Пловдив, с голямо надуваемо куче в центъра на града, което събира любопитните погледи на минаващите деца и възрастни.

Сега ние имаме нужда от вашето активно участие в даване на име на огромната надуваема играчка, символ на любовта към животните! Ако имате идеи как да кръстим черно-белия ни приятел, изпратете имейл на hristina.petrova@vier-pfoten.org до началото на септември 2010.

Ние ще определим кое име най-добре подхожда на четирикракия красавец и така един от вас ще спечели незабравимо посещение на Парка за танцуващи мечки в Белица.

Изпращайте ни колкото и каквито предложения имате!
УСПЕХ!

                

Контакт ::: Страница на родителите ::: Данни за фондацията ::: Принтирай страницата